seascape art

Seascape Art

Epoxy gyantából és igazi tengerparti homokból készítem ezeket a tengerpart ihlette csodákat. Életemben eddig háromszor jártam a tengernél, így úgy gondoltam, hogy megpróbálom becsempészni a saját otthonomba is a gyönyörű kék színárnyalatokat és azt a hangulatot, amit csak ott tapasztalhat az ember, sehol máshol. Miután minden elkészült darab maximum 3 napig bírta nálam, és valamelyik rokonom vagy ismerősöm azonnal lecsapott rá, így rájöttem, hogy a tenger iránti szerelmemmel nem vagyok egyedül. Annyira nem, hogy ma már ezek is a legkedveltebb darabok közé tartoznak a megrendelőim körében. A legnagyobb örömömre 🙂 

Vidd haza te is a tengert! 

Poháralátétek

Hőálló epoxy gyantából és igazi tengerparti homokból készülnek, azoknak, akik akár mindennapi használatra is “vennének” tengert 🙂 Megválasztható a formája (téglalap, kör), a színárnyalatok, az elrendezés, lényegében tehát teljesen testreszabható. Kérhetsz bele kagylót, kavicsot.. bármit, amitől számodra még tengeribb lesz. Rárakhatod a bögréd, vagy csak gyönyörködhetsz benne az asztalon, használat után elmoshatod, egyedül csak mikrohullámú sütőbe és mosogatógépbe nem rakhatod. Ezt ugyanis nehezen viselik. 

seascape art

Képek

A kék összes létező színárnyalata, 3-4 féle igazi tengerparti homok és 3D hullámok találhatók rajta. Kérhető fa alapra, vagy vászonra, tetszés szerinti méretben, színvilágban. Keretezhető is, de általában önmagában is megállja a helyét, ugyanis az epoxy egy igen kemény anyag a teljes szilárdulást követően, ami ütésálló, és a magas hőmérsékleten kívül szinte bárminek ellen tud állni. UV rezisztens is, így a hófehér sosem lesz citromsárga, az így készült képek 10-20 év múlva is változatlanul fognak kinézni. 

Használati tárgyak

Tárolóüvegek, dobozok, tálcák, bögrék, tányérok, füzetborítók.. Szinte a teljes lakás lehet tengeres. Természetesen minden esetben a rendeltetésének legmegfelelőbb epoxy gyantát használom, ahol szükséges, ott hőállót, de minden esetben minimum a teljes szilárdulás után már non-toxikus Art Resint, amitől ezek a tárgyak emberbarát módon válnak tartósabbá, terhelhetőbbé.