Húsvéti falikép

2.200,00 Ft

Húsvéti falikép termékünkkel azoknak szeretnénk kedveskedni, akik szívesen dekorálnának húsvéti képekkel, de még nem találták meg az igazit 🐰

Akár egyedi feliratot is kérhetsz rá, ebben az esetben keress minket e-mailben ✍️

 

Minták:

Kategória:

Leírás

FALIKÉP
anyag: műanyag, falra szerelhető és asztalon is állítható képkeretben, kartonlapon
méret: A4
alapszín: fehér

 

Fontos információk: 

  • a minimum rendelési idő 1 hét! Ünnepek előtti szezonokban (kiemelt szezon: Karácsony, Húsvét) a megrendelések elkészítési ideje akár 20 nap is lehet egyedi termékek esetén. 2023-ban legkésőbb március 31.-ig kell leadni a rendelést ahhoz, hogy mindenképpen odaérjen Húsvétig! Húsvéti falikép termékünk esetében a határidő: április 3. hétfő 
  • egyedi, testreszabható termékeink esetében fenntartjuk a betűtípus, betűszín változtatását, amennyiben az adott termék esetében szükséges. (pl. egyedi feliratos tojás termék esetén fehér az alaptermék, és fehér feliratszínt választasz, cserélni fogjuk)

Kapcsolódó termékeink:

Élethű barkaágak csokorban

Egyedi feliratos tojás

Húsvéti tojásgyűjtő vödör egyedi felirattal

Foxpost szállítás:

A foxposttal rendelt csomagok esetében a foxpost címkéket sokkal hamarabb elkészítjük, mint ahogy a csomagot feladnánk, így az első foxpostos e-mail és a tényleges automatába kerülés között napok is eltelhetnek!

A csomagok épségéért abban az esetben tudunk csak felelősséget vállalni, amely esetekben jól láthatóan a mi hibánkból esett kár a termékekben (pl. rossz csomagolóanyag, nem elég alapos csomagolás). Amennyiben szemmel láthatóan a csomag dobálásából, szállítási hibából eredő kárról van szó, kérjük, hogy a foxposttal vedd fel a kapcsolatot!

Kapcsolat, elérhetőségeink:

Telefonszámunk: +36706730044 (hívható hétköznapokon 10 és 18 óra között!)

E-mail címünk: info@norinartbudapest.hu

Már leadott megrendeléssel kapcsolatban érdeklődni e-mailben tudtok, kérjük, hogy telefonon kizárólag egyéb információkkal kapcsolatban legyetek kedvesek keresni minket.

húsvéti falikép termékünk csak PDF vagy PNG formátumban is megrendelhető, ebben az esetben e-mailben küldjük el a választott formátumban a képet, amelyet aztán kinyomtathatsz, felhasználhatsz. Kérjük, hogy ezügyben e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Húsvéti falikép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük