Névre szóló húsvéti zsák

2.400,00 Ft

 

Ha nem csak egyedit, de hasznosat is szeretnél adni húsvétra, rendeld meg újrahasznosítható névre szóló húsvéti zsákunkat egyedi felirattal. Többféle mintából választhatsz, és a saját feliratodat kérheted rá.

méret: 35 x 38 cm

anyag: szatén

szín: fehér

tulajdonságok: újrahasznosítható, megköthető, mosógépben mosható (maximum 40 fokon)

Minták: 

 

 

 

112 készleten

 Ft

Leírás

Névre szóló húsvéti zsák – Tulajdonságok

méret: 35 x 38 cm

anyag: szatén

szín: fehér

tulajdonságok: újrahasznosítható, megköthető, mosógépben mosható (maximum 40 fokon)

 

Fontos információk: 

  • a minimum rendelési idő 1 hét! Ünnepek előtti szezonokban (kiemelt szezon: Karácsony, Húsvét) a megrendelések elkészítési ideje akár 20 nap is lehet egyedi termékek esetén. 2023-ban legkésőbb március 31.-ig kell leadni a rendelést ahhoz, hogy mindenképpen odaérjen Húsvétig! Húsvéti falikép termékünk esetében a határidő: április 3. hétfő 
  • egyedi, testreszabható termékeink esetében fenntartjuk a betűtípus, betűszín változtatását, amennyiben az adott termék esetében szükséges. (pl. egyedi feliratos tojás termék esetén fehér az alaptermék, és fehér feliratszínt választasz, cserélni fogjuk)

Kapcsolódó termékeink:

Élethű barkaágak csokorban

Egyedi feliratos tojás

Húsvéti tojásgyűjtő vödör egyedi felirattal

FOXPOST SZÁLLÍTÁS:

A foxposttal rendelt csomagok esetében a foxpost címkéket sokkal hamarabb elkészítjük, mint ahogy a csomagot feladnánk, így az első foxpostos e-mail és a tényleges automatába kerülés között napok is eltelhetnek!

A csomagok épségéért abban az esetben tudunk csak felelősséget vállalni, amely esetekben jól láthatóan a mi hibánkból esett kár a termékekben (pl. rossz csomagolóanyag, nem elég alapos csomagolás). Amennyiben szemmel láthatóan a csomag dobálásából, szállítási hibából eredő kárról van szó, kérjük, hogy a foxposttal vedd fel a kapcsolatot!

KAPCSOLAT, ELÉRHETŐSÉGEINK:

Telefonszámunk: +36706730044 (hívható hétköznapokon 10 és 18 óra között!)

E-mail címünk: info@norinartbudapest.hu

Már leadott megrendeléssel kapcsolatban érdeklődni e-mailben tudtok, kérjük, hogy telefonon kizárólag egyéb információkkal kapcsolatban legyetek kedvesek keresni minket.

További információk

Minta

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Névre szóló húsvéti zsák” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük