Pasztell nyuszis – Egyedi feliratos tojásdíszek

1.800,00 Ft

Az egyedileg feliratozott karácsonyfadíszek és karácsonyi dekoráció után fogadjátok szeretettel újdonságunkat: egyedi feliratos tojásdíszeinket 🥚🐰🌸

A webshopban található élethű barkaágainkkal együtt elkészítheted az első teljesen személyre szabott tojásfádat, amelyhez megválaszthatod a tojásdísz mintáját, feliratát is.

 

Választható minták: 

Elfogyott

Kategóriák: ,

Leírás

Egyedi feliratos tojás 

téma: pasztell nyuszi

méret: 7×8 cm

 

Fontos információk: 

  • a minimum rendelési idő 1 hét! Ünnepek előtti szezonokban (kiemelt szezon: Karácsony, Húsvét) a megrendelések elkészítési ideje akár 20 nap is lehet egyedi termékek esetén. 2023-ban legkésőbb március 31.-ig kell leadni a rendelést ahhoz, hogy mindenképpen odaérjen Húsvétig!
  • egyedi, testreszabható termékeink esetében fenntartjuk a betűtípus, betűszín változtatását, amennyiben az adott termék esetében szükséges. (pl. egyedi feliratos tojás termék esetén fehér az alaptermék, és fehér feliratszínt választasz, cserélni fogjuk)

Kapcsolódó termékeink:

Élethű barkaágak csokorban

Húsvéti falikép

Húsvéti tojásgyűjtő vödör egyedi felirattal

Foxpost szállítás:

A foxposttal rendelt csomagok esetében a foxpost címkéket sokkal hamarabb elkészítjük, mint ahogy a csomagot feladnánk, így az első foxpostos e-mail és a tényleges automatába kerülés között napok is eltelhetnek!

A csomagok épségéért abban az esetben tudunk csak felelősséget vállalni, amely esetekben jól láthatóan a mi hibánkból esett kár a termékekben (pl. rossz csomagolóanyag, nem elég alapos csomagolás). Amennyiben szemmel láthatóan a csomag dobálásából, szállítási hibából eredő kárról van szó, kérjük, hogy a foxposttal vedd fel a kapcsolatot!

Kapcsolat, elérhetőségeink:

Telefonszámunk: +36706730044 (hívható hétköznapokon 10 és 18 óra között!)

E-mail címünk: info@norinartbudapest.hu

Már leadott megrendeléssel kapcsolatban érdeklődni e-mailben tudtok, kérjük, hogy telefonon kizárólag egyéb információkkal kapcsolatban legyetek kedvesek keresni minket.

Fizetés

A megrendeléseket átutalással, vagy a honlapon keresztül bankkártyás fizetéssel tudjátok kifizetni. Amennyiben egy rendelés a leadását követő 4 napban nem kerül kifizetésre, a megrendelést törli a webshop.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pasztell nyuszis – Egyedi feliratos tojásdíszek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük