Rusztikus – Névre szóló húsvéti zsák

2.200,00 Ft

Ha nem csak egyedit, de hasznosat is szeretnél adni húsvétra, rendeld meg újrahasznosítható névre szóló húsvéti zsákunkat egyedi felirattal. Többféle mintából választhatsz, és a saját feliratodat kérheted rá.

méret: 35 x 38 cm

anyag: szatén

szín: fehér

tulajdonságok: újrahasznosítható, megköthető, mosógépben mosható (maximum 40 fokon)

 

Fontos információ visszatérő vásárlóinknak:

A zsákok már más anyagból készülnek, mint korábban, az alapértelmezett a fehér szatén zsák lesz. Amennyiben a korábbi zsákot szeretnéd újra rendelni, amelyet a karácsonyi és húsvéti kollekcióinkban már rendelhettél, kérjük válaszd a “natúr” lehetőséget rendelésed leadásakor!

Minták:

Elfogyott

Leírás

Rusztikus névre szóló húsvéti zsák – Tulajdonságok

méret: 35 x 38 cm

anyag: szatén

szín: fehér

tulajdonságok: újrahasznosítható, megköthető, mosógépben mosható (maximum 40 fokon)

 

Fontos információk: 

  • a minimum rendelési idő 1 hét! Ünnepek előtti szezonokban (kiemelt szezon: Karácsony, Húsvét) a megrendelések elkészítési ideje akár 20 nap is lehet egyedi termékek esetén. 2023-ban legkésőbb március 31.-ig kell leadni a rendelést ahhoz, hogy mindenképpen odaérjen Húsvétig! Húsvéti falikép termékünk esetében a határidő: április 3. hétfő 
  • egyedi, testreszabható termékeink esetében fenntartjuk a betűtípus, betűszín változtatását, amennyiben az adott termék esetében szükséges. (pl. egyedi feliratos tojás termék esetén fehér az alaptermék, és fehér feliratszínt választasz, cserélni fogjuk)

Kapcsolódó termékeink:

Élethű barkaágak csokorban

Egyedi feliratos tojás

Húsvéti tojásgyűjtő vödör egyedi felirattal

FOXPOST SZÁLLÍTÁS:

A foxposttal rendelt csomagok esetében a foxpost címkéket sokkal hamarabb elkészítjük, mint ahogy a csomagot feladnánk, így az első foxpostos e-mail és a tényleges automatába kerülés között napok is eltelhetnek!

A csomagok épségéért abban az esetben tudunk csak felelősséget vállalni, amely esetekben jól láthatóan a mi hibánkból esett kár a termékekben (pl. rossz csomagolóanyag, nem elég alapos csomagolás). Amennyiben szemmel láthatóan a csomag dobálásából, szállítási hibából eredő kárról van szó, kérjük, hogy a foxposttal vedd fel a kapcsolatot!

KAPCSOLAT, ELÉRHETŐSÉGEINK:

Telefonszámunk: +36706730044 (hívható hétköznapokon 10 és 18 óra között!)

E-mail címünk: info@norinartbudapest.hu

Már leadott megrendeléssel kapcsolatban érdeklődni e-mailben tudtok, kérjük, hogy telefonon kizárólag egyéb információkkal kapcsolatban legyetek kedvesek keresni minket.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rusztikus – Névre szóló húsvéti zsák” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük